Topvacature: Adviseur Vastgoed - Taxateur

DLV Advies is op zoek naar een fulltime adviseur vastgoed - taxateur die het als een uitdaging ziet om op meerdere terreinen binnen de agrarische sector actief te zijn.

Als agrarisch taxateur dragen jouw inzicht en commerciële vaardigheden direct bijdragen aan het succes van onze klanten en DLV Advies zelf. Je maakt deel uit van een team van specialisten, waarbij zelfstandigheid en verantwoordelijkheid kernwaarden zijn.

In de rol van agrarisch taxateur speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van onze opdrachtgevers binnen de agrarische sector. Je stelt heldere en nauwkeurige taxatierapporten op en je gebruikt jouw kennis om onze klanten volledig te adviseren, waarbij je proactief kansen en mogelijkheden benut.

DLV Advies zoekt een adviseur vastgoed - taxateur die beschikt over hbo-werk- en -denkniveau en een afgeronde opleiding heeft richting makelaardij en is ingeschreven in de taxatiekamer NRVT. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en heb je affiniteit met de agrarische sector.

Herken je jezelf in vacature? Kijk dan hier voor meer informatie.



Reacties


Laatste nieuws