Maak kennis met: David van Haaster

Maak kennis met: David van Haaster

Sinds juli 2024 is ons team bij LVDH Finance uitgebreid met een nieuwe accountmanager, David van Haaster. Met maar liefst 22,5 jaar ervaring in de bancaire sector (Rabobank), brengt David een schat aan kennis en expertise met zich mee. Hij heeft financieringen versterkt in diverse sectoren, maar de laatste zes jaar in voornamelijk bouw en commercieel vastgoed sector. De jarenlange ervaring zet hij nu in bij LVDH Finance.

David is klantgericht en denkt graag mee om de beste oplossingen te vinden. Hij staat bekend om zijn sociale vaardigheden, heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk om kennis te delen. Buiten zijn werk speelt hij graag een potje padel en is hij zeer regelmatig te vinden op de golfbaan, waar hij geniet van het spel en de sociale interactie.

Als verantwoordelijk commercieel contactpersoon voor onze klanten, David staat klaar om u te ondersteunen bij uw financiële vraagstukken. Wilt u meer weten over LVDH Finance of heeft u een specifieke financieringscasus, neem gerust contact met David of een van zijn collega’s op.



Reacties


Laatste nieuws