Teammanager Techniek en Projecten

Solid Recruitment Leiden 20 nov 2019

Executive Search | Teammanager Projecten en Techniek bij een grote corporate organisatie (investeringsvolume in vastgoed en projecten ca. 45 Mln Euro per jaar).

Leasing Manager Retail

Solid Recruitment Rotterdam 20 nov 2019

Leasing Manager Retail bij internationale vastgoedbeleggingsmaatschappij.

Junior Property Manager BOG (Internationaal)

Solid Recruitment Schiphol 20 nov 2019

Het betreft hier een uitdagende functie in een internationaal Asset- / Propertymanagement Team waar je veel kunt leren en snel kunt doorgroeien!

Regionale Assetmanager

Kwintes Zeist 20 nov 2019

Heb jij werkervaring in assetmanagement en projectontwikkeling? Heb jij kennis van huisvestingsprocedures in de gezondheidszorg, projectmanagement, financiering en bouwprocedures? Solliciteer dan nu!

Lid Raad van Toezicht

Museum Boijmans van Beuningen via Colourful People Rotterdam 18 nov 2019

De Raad van Toezicht is op zoek naar een stevige kandidaat met museale affiniteit die op strategisch niveau weet te functioneren. Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Projectleider Beheer en Onderhoud

Servicecentrum Drechtsteden Dordrecht 18 nov 2019

Ben jij dé spil en aanjager die het beheer en onderhoud van het vastgoed van de Drechtsteden op een projectmatige manier naar een hoger niveau kan tillen. Dan ben jij op je plaats bij ons.

Vastgoedbeheerder

Beveland Wonen Goes 18 nov 2019

Je bent er verantwoordelijk voor dat in jouw regio de (woon)technische kwaliteit van onze woningen aansluit bij onze strategische beheerplannen;

Twee Programmaregisseurs vastgoedonderhoud

De Alliantie Hilversum 15 nov 2019

Met zo’n 120 collega’s werken we bij Vastgoedonderhoud aan mooie, uitdagende en uiteenlopende opdrachten, die te maken hebben met onderhoud en verduurzaming.