Taxateur commercieel vastgoed

KRK Taxaties & Advies B.V. Zaandam 9 jul 2020

Als Taxateur commercieel vastgoed ben je verantwoordelijk voor het verrichten van taxaties van vooral bedrijfsobjecten zoals bedrijfsruimten, winkels, kantoren, beleggingsobjecten en grond.

Projectleider Huisvesting (Kantoren)

Solid Recruitment Den Haag 8 jul 2020

In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor het initiëren en begeleidingen renovatieprojecten en het aansturen van de externe property managers aangaande het dagelijks (technisch) beheer.

Ontwikkelingsmanager Commercieel Vastgoed

Solid Recruitment Den Bosch 8 jul 2020

Namens een succesvolle en toonaangevende vastgoedonderneming (belegger / ontwikkelaar) zijn wij op korte termijn op zoek naar een Ontwikkelingsmanager.

Ontwikkelingsmanager Commercieel Vastgoed

Solid Recruitment Amsterdam 8 jul 2020

Namens een toonaangevende en spraakmakende vastgoedontwikkelingsmaatschappij zijn wij actief met de werving van een Ontwikkelingsmanager Commercieel Vastgoed.

Accountmanager

Solid Recruitment Utrecht 7 jul 2020

Namens onze opdrachtgever een flexibele en klantgerichte organisatie actief in de telecom infrastructuur zijn wij actief met de werving van een Accountmanager met een netwerk in de vastgoedbranche.

Nieuwbouwspecialist/makelaar, Rotterdam

Property People Rotterdam 6 jul 2020

In verband met de succesvolle verdere uitbouw van de organisatie zoeken wij een gedreven en resultaatgerichte nieuwbouwspecialist/makelaar.

Nieuwbouwadviseur/Woningmarktconsultant, Amsterdam

Property People Amsterdam 6 jul 2020

Een zeer gevarieerde functie vanaf het ontwikkelstadium tot en met verkoop binnen een hecht en dynamisch team. De onderneming richt zich onder meer op advies, marketing en verkoop/verhuur...

Manager Taxaties Commercieel Vastgoed, Amsterdam

Property People Amsterdam 6 jul 2020

Voor onze relatie kijken wij uit naar een ervaren taxateur (RT) die sturing kan gaan geven aan de taxatieafdeling, maar daarnaast ook een voortrekkersrol pakt in de verdere uitbouw van de marktpositie

Manager SPV Accounting RA/AA

MVGM via Kruger Rijswijk 6 jul 2020

Kruger zoekt voor MVGM een Manager SPV Accounting RA/AA met ruime ervaring binnen een financial control of accountancy praktijk. Ben jij die coachende leider die wij zoeken?