Asset Manager

Orange Investment Managers Amsterdam 26 feb 2021

Zeer interessante, uitdagende en brede functie binnen een jonge, sterk groeiende (internationale) organisatie binnen een dynamisch speelveld.

Assistent Controller (bij Family Office)

Solid Recruitment Uitgeest 26 feb 2021

Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie en het tijdig rapporteren van de periodieke afsluitingen van de ondernemingen binnen de groep.

Manager bouw & vastgoed

Lidl Nederland Huizen 26 feb 2021

Ben jij de energieke manager die de juiste balans weet te vinden tussen mens- en resultaatgericht leidinggeven? En heb jij tenminste 8 jaar ervaring in een hogere managementfunctie in de Retailvastgoe

Verhuurconsulent

Baston Wonen Zevenaar 25 feb 2021

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het efficiënt en effectief uitvoeren van het verhuurproces? En heb je kennis van wet- en regelgeving op het gebied van volkshuisvesting? Lees dan snel verder!

Senior verkoper rijksvastgoed

Rijksoverheid Tilburg 25 feb 2021

Worden sommige vastgoedobjecten niet meer gebruikt? Dan gaan ze in de verkoop. Als senior verkoper in Tilburg speel jij in deze projecten een belangrijke rol.

Junior Consultant

RITTERWALD Consulting Amsterdam 24 feb 2021

RITTERWALD is growing its real estate consultancy services in The Netherlands and United Kingdom and we are looking for an ambitious Junior Consultant to support our business outside Germany

Senior asset manager

Portaal Leiden 24 feb 2021

Wij zoeken een Senior Asset Manager voor de deelportefeuille Leiden.

manager Projecten

Staedion Den Haag 24 feb 2021

Bij Staedion doen we er alles aan om betaalbare woningen beschikbaar te maken. Als manager van de afdeling projecten realiseer je de strategische koers van je afdeling.