Topvacature: Tsavo zoekt directeur om bij te dragen aan duurzame wereld

Tsavo zoekt een ervaren directeur in projectontwikkeling of bouw met affiniteit met woningcorporaties als klant. Een kandidaat die de komende 10 jaar de dragende kracht wil zijn achter de verdere uitbouw van Tsavo en toe is aan een uitdaging met een stevige eindverantwoordelijkheid en veel ruimte van handelen.

Tsavo maakt impact door langjarige relaties te onderhouden met medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners. Ze vormen duurzame teams door lading te geven aan onze vier kernwaarden: in verbinding, vakmeesterschap, eigenaarschap en resultaatgericht samenwerken. Zo creëert Tsavo vanuit het kantoor in Utrecht betekenisvol en leuk werk met leuke mensen.

De directeur heeft drie taakvelden:

  1. Positionering, sales & werving
  2. Lopende organisatie & bedrijfsvoering
  3. Realiseren van de groeiambitie

Je bent communicatief prettig, open, transparant in de omgang en toegankelijk voor medewerkers. Je hebt een coachende leiderschapsstijl. Je weet dat leren betekent dat er ruimte moet zijn voor individuele fouten en dat de organisatie zo moet zijn ingericht dat die fouten samen hersteld kunnen worden.

Ben jij de ervaren directeur die samen met klanten, medewerkers en ketenpartners resultaten boekt? Wil jij je ervaring inzetten om als mede-ondernemer Tsavo te laten groeien en steeds meer bij te dragen aan een duurzame wereld? Heb jij bovendien ruimschoots ervaring in de bouw of projectontwikkeling? Kijk dan hier verder.



Reacties


Laatste nieuws