Vastgoedjournaal zoekt een enthousiaste en nieuwsgierige journalist

Vastgoedjournaal zoekt een enthousiaste en nieuwsgierige journalist

Vastgoedjournaal zoekt een enthousiaste en nieuwsgierige journalist met een vlotte pen. Als vastgoedjournalist achterhaal je het verhaal achter de stenen en sta je in het midden van politieke en maatschappelijke kwesties. 

Functie: Vastgoedjournalist - (32 - 40 uur) 

Functieomschrijving: Als vastgoedjournalist ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en presenteren van nieuws en achtergronden binnen de vastgoedsector. Je schrijft artikelen voor professionals in het commercieel vastgoed in de sectoren woningen, kantoren, winkels en logistiek. De doelgroep is veelzijdig: van (institutionele en particuliere) beleggers, makelaars en ontwikkelaars tot woningcorporaties, gemeenten en provincies. Naast schrijven over cijfers, trends en ontwikkelingen volg je ook de politiek en schrijf je over maatschappelijke kwesties die raakvlakken hebben met vastgoed. Ook zijn er mogelijkheden om je verhaal te vertellen met video of via een podcast. 

Werkzaamheden: De werkzaamheden zijn divers en flexibel. De redactie werkt op kantoor in Zandvoort en in overleg wordt er thuisgewerkt. Onderdeel van de werkzaamheden is: nieuws verzamelen voor de dagelijkse nieuwsbrief, op pad gaan voor een interview, verslag doen van een congres en eventueel het maken van video/podcast.

Salaris: Meer dan marktconform gebaseerd op ervaring en kennis.

Wie zijn wij?
Vastgoedjournaal is in bereik het grootste vastgoedvakmedium van Nederland. De helft van het bedrijf bestaat uit de journalistieke redactie die als kerntaak het informeren van de vastgoedsector heeft. Vastgoedjournaal heeft daarnaast ook een evenemententak die congressen en de vakbeurs Wocoda organiseert. Regelmatig gaat een journalist op pad om verslag te doen van interessante paneldiscussies op die evenementen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een gezellige en kleinschalige sfeer. We omarmen nieuwe ideeën en schuwen niet om nieuwe dingen uit te proberen. Zo zijn we begonnen met het maken van video’s en zijn er mogelijkheden om een podcast te beginnen. Ons doel is om mooie en relevante content te creëren en onze lezers continu te voorzien van up-to-date informatie over de vastgoedsector.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over journalistieke vaardigheden, economische achtergrond is een pré
  • Je bent flexibel, enthousiast en gedreven 
  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en krijgt energie van het werken op een nieuwsredactie
  • Je hebt een vlotte pen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
  • Je hebt het vermogen om complexe onderwerpen helder en begrijpelijk te presenteren

Dit bieden wij:

  • Meer dan marktconform salaris
  • Een gezellige en kleinschalige werkomgeving 
  • Gratis lunch op kantoor
  • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg, bijvoorbeeld voor het uitwerken van verhalen)

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Neem dan contact op met hoofdredacteur Ariana Manduzai (ariana@vastgoedjournaal.nl/06 22 44 08 30).

Ben je enthousiast maar herken je je deels in de functie-eisen? Twijfel niet en solliciteer! Enthousiasme en bereidheid om te leren zijn belangrijker dan dat alle boxjes zijn afgevinkt. Wij leren je graag de kneepjes van het vak.



Reacties


Laatste nieuws