‘Is er een rechter die uitspreekt dat huur niet betaald hoeft te worden?’

“Ik wil graag met iedereen om tafel en handel alles het liefste in de schaduw af. Deze negatieve aandacht willen retailers niet, dus ik verwacht wel dat Perry Sport gaat betalen”, sprak Pieter van Loon vorige week tegen VJ. Maar Perry Sport betaalde niet op de uiterste datum …

Reacties

Jan Diephuis

Als er problemen zijn, om welke reden dan ook, dan ga je snel aan tafel en steek je je kop niet in 't zand en laat je elkaar niet verzuipen tot het water je aan de lippen staat. Om het even of je verhuurder, of huurder bent. Kennelijk zijn de huurders er van overtuigd dat ze sterk staan door de Corona-crisis, maar afspraken zijn er nog steeds om te worden nagekomen en kunnen niet eenzijdig opgezegd worden.

Geplaatst op 18 april 2020 om 10:13


Dossier Coronacrisis

‘Perry Sport reageert niet, dan moet het op de hard way’

Vorige week sprak Vastgoedjournaal met vastgoedbelegger Pieter van Loon over retailer Ici Paris XL die in een brief had laten weten geen huur meer te betalen voor het winkelpand in Dordrecht. Van Loon vond dit onacceptabel en besloot faillissement aan te vragen voor AS Watson. Nu heeft hij een soortgelijke zaak met Perry Sport. VJ sprak hem vandaag opnieuw.

Lees onze special over Rotterdam Special