‘Is er een rechter die uitspreekt dat huur niet betaald hoeft te worden?’

“Ik wil graag met iedereen om tafel en handel alles het liefste in de schaduw af. Deze negatieve aandacht willen retailers niet, dus ik verwacht wel dat Perry Sport gaat betalen”, sprak Pieter van Loon vorige week tegen VJ. Maar Perry Sport betaalde niet op de uiterste datum …

Reacties

Als er problemen zijn, om welke reden dan ook, dan ga je snel aan tafel en steek je je kop niet in 't zand en laat je elkaar niet verzuipen tot het water je aan de lippen staat. Om het even of je verhuurder, of huurder bent. Kennelijk zijn de huurders er van overtuigd dat ze sterk staan door de Corona-crisis, maar afspraken zijn er nog steeds om te worden nagekomen en kunnen niet eenzijdig opgezegd worden.

Geplaatst op 18 april 2020 om 10:13


Dossier Coronacrisis

Experts vrezen ramp Amsterdamse horeca + video

In de Amsterdamse Stopera vond dinsdag de expertmeeting 'Horeca en Hospitality' plaats. Lokale vertegenwoordigers uit onder andere het MKB en de Koninklijke Horeca Nederland waarschuwden de gemeenteraad voor de vele faillissementen die de Amsterdamse ondernemers boven het hoofd hangt als er geen verdere maatregelen worden genomen.

25 juni 2020 om 11:00 | 2 min

Lees onze special over Rotterdam Special