Topvacature: Interim projectleider verduurzaming maatschappelijke vastgoed

Topvacature: Interim projectleider verduurzaming maatschappelijke vastgoed

De gemeente Utrecht is op zoek naar een interim-projectleider voor de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Utrecht gaat de komende jaren 66 gemeentelijke gebouwen verduurzamen. Hiervoor zoekt de gemeente een projectleider met 3 tot 5 jaar ervaring voor een functie van dertig uur per week.

Het projectteam bepaalt samen met reeds geselecteerde aannemers per gebouw met welke maatregelen het doel het beste bereikt kan worden en wat de beste oplossing binnen het beschikbare budget is. Onderbouwing en verantwoording van gemaakte keuzes door het verzamelen van informatie en het verwerken in besluitvorming maken deel uit van jouw werk. Na realisatie van de verduurzaming monitoren we het energieverbruik.

De projectleider neemt deel aan bouwvergaderingen en notuleert besluiten en bewaakt de uitvoering. Daarnaast ondersteunt de projectleider het projectteam verduurzaming en collega’s bij vastgoedbeheer. De gemeente zoekt iemand die proactief, nauwkeurig, kritisch, transparant en stressbestendig is. Je bent omgevingsbewust, samenwerkend, resultaatgericht, communicatief vaardig en je neemt je verantwoordelijkheid.

Meer weten en solliciteren? Klik dan hier.



Reacties


Laatste nieuws