Wie helpt Bouwhuis Groep aan nieuwe locaties voor woonconcept?

De Apeldoornse vastgoedpartij Bouwhuis Groep zoekt nieuwe locaties voor haar Edelwonen woonconcept. Het gaat om oppervlaktes van minimaal 3000 m2 in plaatsen met minstens 75.000 inwoners. Er is geen financieringsvoorbehoud en er wordt een aanbrengfee beloofd.

Dat meldt Jonald Bouwhuis, oprichter en directeur van Bouwhuis Groep op Linkedin. Het moeten locaties zijn die geschikt zijn voor transformatie of nieuwbouw.

Tegenover Vastgoedjournaal licht Bouwhuis zijn oproep toe: "We hebben nu op 17 plaatsen door heel Nederland ons Edelwonenconcept. Dit jaar komen nog eens 12 nieuwe locaties erbij. De vraag naar het Edelwonenconcept is groot, vandaar onze oproep in de markt om nieuwe mogelijke locaties aan te brengen. We betalen graag een aankoopcommissie bij de overname van een geschikt pand. We kunnen dit goed aan, ons personeelsbestand hebben we hiervoor al uitgebreid."     

Lees ook: ons eerdere interview met Bouwhuis over hoe hij met zijn Edelwonenconcept steeds meer terrein verovert. Op de foto het Edelwonen in complex de Smaragd in Arnhem.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021