Tuinmeubelshop opent Experience Store XXL op Ekkersrijt

Tuinmeubelshop heeft een nieuwe parel toegevoegd aan zijn winkels met de opening van de Experience Store XXL van Tuinmeubelshop op Ekkersrijt, Eindhoven. Deze indrukwekkende nieuwe vestiging belooft niet alleen een uitgebreide selectie van hoogwaardige tuinmeubelen, maar ook een unieke winkelervaring die klanten inspireert. Tuinmeubelshop lanceert tegelijk met het openen van deze prominente winkel 6 nieuwe tuinstijlen voor het seizoen 2024.

Corwin Bouman, storemanager van de gloednieuwe vestiging vertelt: ‘Met de opkomst van online winkelen kan het verleidelijk zijn om tuinmeubelen simpelweg vanaf een scherm te bestellen. Maar wij begrijpen dat er niets gaat boven het zien, voelen en ervaren van meubelen in het echt. Daarom hebben we besloten om deze nieuwe locatie te transformeren tot een ware oase voor liefhebbers van buitenleven.’

De Experience Store XXL op Ekkersrijt is veel meer dan zomaar een winkel. Het is een beleving op zichzelf, een plek waar klanten kunnen komen om inspiratie op te doen, advies in te winnen en te genieten van de prachtige setting. Bij binnenkomst kan je een heerlijk kopje koffie nemen bij de ‘Coffee Garden’ bar, om je vervolgens te laten leiden door de tuinsets in de diverse tuinstijlen.

Een van de meest opvallende aspecten van de nieuwe winkel is de enorme verscheidenheid aan producten die wordt aangeboden. Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne loungeset, een klassieke houten eettafel, of zelfs een luxueuze buitenkeuken, de kans is groot dat je het hier zult vinden. Met zorgvuldig geselecteerde merken en een focus op kwaliteit, biedt Tuinmeubelshop een assortiment dat voldoet aan de behoeften en smaken van elke klant.

Maar wat deze winkel echt onderscheidt van andere tuinmeubelzaken, is de nadruk op beleving. Het team van Tuinmeubelshop heeft er alles aan gedaan om een omgeving te creëren die de zintuigen prikkelt en de verbeelding stimuleert. Van weelderig groen tot sfeervolle verlichting, elk aspect van de winkel is zorgvuldig ontworpen om het ultieme buitengevoel te geven.

Een van de hoogtepunten van de Experience Store XXL is de ambiance van het buitenmerk Santika Furniture. Hier ervaar je buitenleven op zijn hoogtepunt. Een prachtig gedeelte in de winkel die de sfeer uitademt van luxe, design en kwaliteit.

Of je nu op zoek bent naar een mooie tuinset of loungeset of je wilt tuininspiratie opdoen, de Experience Store XXL van Tuinmeubelshop heeft voor elk wat wils. Breng een bezoek aan deze nieuwe winkel en laat je inspireren door de schoonheid en mogelijkheden van het buitenleven.Reacties


Laatste nieuws