Bezoekersregistratie voor WOCODA 2025 geopend!

Bezoekersregistratie voor WOCODA 2025 geopend!

Met trots kondigen we aan dat de bezoekersregistratie voor WOCODA 2025 officieel geopend is! Op 30 januari 2025 bent u van harte welkom in de Royal Jaarbeurs in Utrecht. Woningcorporaties, overheden en marktpartijen die betrokken zijn bij de versnelling van woningbouw komen samen om kennis te delen en nieuwe contacten op te doen.

WOCODA 2025 biedt een unieke kans om innovatieve woonconcepten te ontdekken en meer dan 100 marktpartijen te ontmoeten die oplossingen aandragen voor woningbouwversnelling. Denk hierbij aan onderwerpen als optoppen, aanplakken, houtbouw, fabriekswoningen en flexwoningen. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan huisvesting voor specifieke doelgroepen, waaronder ouderen, studenten, vluchtelingen en zorgbehoevenden.

Tijdens WOCODA kunt u ook uw eigen congresprogramma samenstellen met maar liefst 42 verschillende sessies. Dit maakt het event niet alleen een ontmoetingsplek voor marktpartijen, maar ook voor de overheid, waardoor alle belangrijke stakeholders samenkomen om concrete stappen te zetten richting verbeterde volkshuisvesting.

Heeft u hart voor volkshuisvesting? Mis deze kans niet en meld u nu aan voor WOCODA 2025 via deze link.

We hopen u en uw collega’s op 30 januari te mogen verwelkomen in de Jaarbeurs! 

Ga via deze link naar de site van WOCODA 2025. 



Reacties


Laatste nieuws