Topvacature: Technisch manager bij Holland2Stay

Topvacature: Technisch manager bij Holland2Stay

Holland2Stay is op zoek naar een ervaren technisch manager in de regio Utrecht-Amsterdam die zelfstandig een portefeuille kan managen. 

Namens diverse beleggers beheert Holland2Stay een stevig groeiende portefeuille van ruim 12.000 verhuureenheden in Nederland. Dit zijn veelal voormalig kantoorpanden waar nu studio’s en appartementen in gevestigd zijn. Holland2Stay heeft haar hele structuur afgestemd op de behoeften van haar huurders; expats, young professionals en studenten uit binnen- en buitenland.

Als technisch manager ben je eindverantwoordelijk voor de technische kwaliteit van de portefeuille. Het dagelijks onderhoud en contact met huurders wordt verzorgd door de huismeesters en Repair & Maintenance Coördinatoren. Je hebt geregeld afstemming met de R&M Coördinatoren over het dagelijks onderhoud. In geval van grote calamiteiten of technische vragen zullen ze jou ook inschakelen. Je werkt op een HBO-niveau en hebt een relevante opleiding zoals bouwkunde, installatietechniek of technische bedrijfskunde.

Verder ben je verantwoordelijk voor de grootschalige onderhoudsprojecten en meerjarenonderhoudsbegroting. Hierbij schakel je enerzijds met de eigenaren van de panden en anderzijds de aannemers. 

Herken je jezelf in de kernwaarden van Holland2Stay: be bold, kind and caring, positive energy and get stuff done! en wil je meer weten over deze functie? Klik dan hier



Reacties


Laatste nieuws