Horeca als alternatief voor winkelbeleggingen?

Een bijzondere tak van de vastgoedbranche is horeca. Dit segment kan ondersteuning bieden aan het (wankele) winkelaanbod, doordat goede horeca inspirerend en uitnodigend werkt voor het recreatief winkelen. Interessant voor u als belegger of verhuurder dus.

De juiste invulling van de horecapanden wordt steeds belangrijker in stads- en wijkcentra. Daarom organiseert de VJ Academie de opleiding Succesvol beleggen in horecavastgoed op 14 maart. Tijdens de opleiding zal aandacht zijn voor het beoordelen van de formules/concepten, maar ook de huur en verhuur van de panden in relatie met de aankoop daarvan (waardering).

Door de verandering van de winkelconcepten, horeca met retail en retail met horeca is het van belang om aandacht te besteden aan deze opmars van bijzondere concepten en dat ook juridisch op de juiste wijze te beoordelen.

Na het volgen van deze opleiding heeft u onder meer kennis over de diverse soorten horecavastgoed en de daarbij behorende valkuilen, tips, trucs en aspecten bij aan- en verkoop en huur en verhuur. En u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een horecapand of wanneer het juist beter is om te verkopen, welke vergunningen nodig zijn en wat de diverse contracten inhouden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent het beleggen in horecavastgoed? Wij verwelkomen u graag op 14 maart. Het hele programma van deze middag vindt u hier.Reacties


Laatste nieuws