Opsteker voor Annexum: Winkelhart Lelystad CV krijgt hoge Scope-rating

Winkelhart Lelystad CV, het nieuwste vastgoedfonds van Annexum, is door het ratinginstituut Scope Analysis voorzien van een ‘A-’-investment rating. Daarmee scoort het fonds goed. Dit fonds van Annexum onderscheidt zich van andere fondsen doordat beleggers ook hun herinvesteringsreserve hiervoor kunnen aanwenden.

Uit de beoordeling van Scope Analysis: “Winkelhart Lelystad CV biedt beleggers de mogelijkheid om te investeren in een winkelcentrum op A1-locatie te Lelystad met een verwachte looptijd van zeven tot tien jaar. Het fonds is een initiatief van Annexum Invest BV. Het geprognosticeerde directe rendement bedraagt gemiddeld circa 8,7% per jaar. Met de ‘A-’ rating waardeert Scope Analysis de kwaliteit van dit fonds als goed (investment grade).”

Onafhankelijke ratings

De onafhankelijke ratings van Scope Analysis, die vergezeld gaan van uitgebreide analyses, geven beleggers inzicht in de belangrijkste risico's van de beleggingspropositie en de haalbaarheid van de prognoses. De letterwaardering is de resultante van de verhouding tussen verschillende risicofactoren en het daarbij behorende verwachte rendement en risico. Dat betekent dat fondsen met een hoog verwacht rendement en een laag verwacht risico een hogere waardering krijgen dan fondsen met een laag verwacht rendement en een hoog verwacht risico. Centraal bij de waarderingsmethode staat het neerwaartse risico.

Lees ook:

Westplan Seniorenwoningen Fonds scoort bovengemiddeld bij Scope Analysis

 
BELEGGINGEN
 
20-01-2012 (16:24)

Het Westplan Seniorenwoningen Fonds is door het ratinginstituut Scope Analysis voorzien van een ‘BBB’-investment rating. Daarmee scoort het fonds bovengemiddeld, aldus Scope Analysis.

 



Reacties


Laatste nieuws