De hele maand mei staat bij Vastgoedjournaal het thema projectontwikkeling centraal. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen over dit onderwerp.

Zo zal deze maand ontwikkelaar Blauwhoed in een interview ingaan op het thema data en doorstroming; hoe kan data het verschil maken in deze gespannen woningmarkt? Daarnaast vertelt Maas Wijkontwikkeling over hun werkwijze; een sociale huurwoning bouwen zonder daar ook maar één cent aan te verdienen. 

Ondertussen lichten we enkele grote ontwikkelingen uit die onlangs zijn aangekondigd of afgerond, zoals het nieuwe stadion voor Feyenoord, de Rechtbank Amsterdam en de eerste Nederlandse XXL logistieke stadshub. Ook heeft VolkerWessels een update gegeven over hun ontwikkelingen in het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor deze themamaand? Mail dan de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl. Meer weten over onze themamaanden? Klik hier voor een overzicht van alle themamaanden.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021