Nieuw commercieel team voor ingenieursbureau IOB

Ingenieursbureau IOB heeft een nieuw commercieel team samengesteld. Patricia Leeman zal de frontoffice verzorgen en en Luen Ooft assisteert haar in de backoffice.

Op verzoek van de Errol Ooft, DGA van Ingenieursbureau IOB heeft Patricia Leeman een plan opgesteld om de commercie voor IOB te professionaliseren. De 3 hoofgroepen accountmanagement, acquisitie en marketing & communicatie zijn geïntegreerd in een totaal plan. Patricia Leeman zal zelf de frontoffice verzorgen en Luen Ooft assisteert haar in de backoffice.

90% terugkerende klanten
Van de jaarlijkse omzet van IOB is ca 90% afkomstig van klanten die het jaar ervoor ook klant waren. Deze klanten worden bediend door accountmanagers. Deze 15 accountmanagers van IOB krijgen de beschikking over een CRM systeem. De accounts worden maandelijks besproken met het doel de relatie nog beter te maken. In de gesprekken zal tevens gekeken worden bij welke nieuwe accounts IOB dezelfde toegevoegde waarde kan hebben.

Vier jaar werkzaam
Patricia Leeman is al 4 jaar werkzaam als Tendermanager bij IOB, daarvoor was zij werkzaam als CEO van Quantibus en werkzaam bij Havensteder. Haar studie planologie en vooropleiding hbo Makelaardij maakt dat ze weet wat vastgoed inhoudt. Leeman zal het Tendermangement combineren met de commerciele taken.

Luen Ooft zal haar full-time assisteren in de backoffice en zorgen voor de marketing&communicatie. Hiervoor was Ooft managementassistent met de verantwoording voor marketing&communicatie. Ooft is reeds 4 jaar werkzaam bij IOB en heeft de PABO als vooropleiding.

Foto: V.l.n.r. Patricia Leeman, Luen Ooft en Errol Ooft. Reacties


Laatste nieuws