Gerben van Dijk wordt directeur Vastgoedjournaal Netwerk Platform


Per 1 september wordt Vastgoedjournaal versterkt met de komst van Gerben van Dijk. Als directeur van het Vastgoedjournaal Netwerk Platform gaat hij leiding geven aan het groeiende congresbedrijf.

In deze nieuwe functie zal Van Dijk zich richten op het neerzetten van verbindende en verrassende evenementen voor een breed publiek uit de bouw- en vastgoedwereld. Behalve het uitbouwen van bestaande concepten zoals de 'De dag van ...' gaat hij zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe concepten, zoals businessmeetings waar bedrijven direct zaken kunnen doen. Via de online kanalen van Vastgoedjournaal zal hij aandacht geven aan ontwikkelingen in en om de sector.

John Kerkhoven, oprichter van Vastgoedjournaal: "De aanstelling van Gerben van Dijk als directeur van het Vastgoedjournaal Netwerk Platform komt op precies het juiste moment. De aantrekkende markt zorgt ervoor dat vastgoedprofessionals weer vaker contact met elkaar willen leggen. Gerben is de aangewezen persoon om de verbindende factor te zijn bij de nieuwe Business Events die wij vanuit het Netwerk Platform gaan organiseren. Dat Gerben over een uitstekend netwerk beschikt weten onze lezers als geen ander, al jaren staat hij in de top 10 van de Top 100 Vastgoednetwerkers."

Het verbindende karakter is erg belangrijk voor Van Dijk. Hij zegt hierover: "Dat is een soort rode draad in mijn loopbaan. Ik vind het mooi als partijen uit verschillende werelden elkaar vinden en dan tot hun verrassing merken dat ze iets aan elkaar kunnen hebben. Zo komen ze samen verder dan alleen. Bijeenkomsten en sociale media zijn erg behulpzaam bij het leggen van onverwachte verbindingen."

Eerder werkte Van Dijk voor het netwerk Vernieuwing Bouw (sinds 1 maart De Bouwcampus) en SBRCURnet. Hij is een fervent pleitbezorger van herbestemming en transformatie van leegstaand vastgoed. Als voorzitter van het Herbestemmingsteam en bestuurslid van de Stichting Brugwachtershuisjes blijft hij hier invulling aangeven.

Op 29 september tijdens het Transformatie Congres kunt u live kennismaken met Gerben en eerder al via de online kanalen van Vastgoedjournaal.Reacties


Laatste nieuws