Volgt u Vastgoedjournaal al via de diverse social media kanalen?

Vastgoedjournaal brengt niet alleen dagelijks het laatste vastgoednieuws op de website Vastgoedjournaal.nl, maar ook via de diverse social media kanalen. Wij vinden het erg belangrijk om interactief informatie te verspreiden en in contact te komen en blijven met lezers. Al jaren twitteren we intensief en hebben we een groot aantal volgers via onze twee LinkedIn-groepen. En uiteraard zijn wij ook actief op Facebook. Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van al ons nieuws én opvallende extra's.

Twitter
Voor Twitter maken wij gebruik van twee accounts: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. De maand augustus starten we voor Vastgoedjournaal met 11.293 volgers. Dagelijks krijgen we er volgers bij en dat is een goed teken. Wilt u ons ook volgen op Twitter? : @vjprofs

Ons andere Twitteraccount is @Vastgoed_NL. Hier hebben wij op dit moment 17.875 volgers. Dat betekent dat Vastgoedjournaal op Twitter in totaal gevolgd wordt door 29.168 personen/bedrijven. Hier zijn we heel trots op! Gaan we het redden om het jaar af te sluiten met 30.000 volgers?

LinkedIn
Op het zakelijke netwerkplatform LinkedIn hebben we eveneens twee groepen: Vastgoedjournaal en Vastgoed Nederland. Onze LinkedIn-groep Vastgoed Nederland heeft maar liefst 43.064 leden. Neem ook deel aan deze groep vol interessant nieuws, discussies en beschikbare vacatures.

En ook de LinkedIn-groep van Vastgoedjournaal is zeker de moeite waard met 13.510 leden.

Facebook
Het jongste social media kanaal voor Vastgoedjournaal is Facebook. Sinds halverwege januari dit jaar zijn we ook actief op dit medium. Op onze Facebookpagina plaatsen we de meest opvallende berichten van onze site. De pagina omvat verder opvallende foto's en extra's voor Facebookvolgers. Op dit moment hebben we 2.630 Facebook-volgers. Volg ons ook en post gerust interessante vastgoedontwikkelingen op onze tijdlijn!Reacties


Laatste nieuws