Arnold de Bue volgt Verheggen als Head of Valuation Advisory van JLL

Jones Lang LaSalle heeft Arnold de Bue benoemd tot Head of Valuation Advisory in Nederland. De Bue neemt de dagelijkse leiding over van Paul Verheggen. De Bue is ruim 12 jaar werkzaam als vastgoedadviseur bij Jones Lang LaSalle, waarvan de laatste 7,5 jaar op directors niveau in het Valuation Advisory team. Hierbij was hij verantwoordelijk voor een deel van de taxatieactiviteiten.

Verheggen gaf de afgelopen 20 jaar leiding aan het team dat binnen Jones Lang LaSalle verantwoordelijk is voor advisering op het gebied van vastgoedwaardering en uitvoering van vastgoedtaxaties. Verheggen is benoemd tot Chairman Valuation Advisory van Jones Lang LaSalle in Nederland en blijft lid van het Strategic Advisory Committee van de Nederlandse vestiging. Verheggen heeft de afgelopen jaren een leidende rol gespeeld in de ontwikkeling van vastgoedwaardering, zowel binnen als buiten Jones Lang LaSalle. Zo is hij Fellow van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), lid van de taxatiecommissie van de RICS en lid van de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert. Ook heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan waarderingen voor de IPD Nederlandse Vastgoedindex en aan de samenwerking tussen grote taxatiekantoren, onder andere als medeoprichter van Centraal Taxatie Overleg (CTO) Nederland.

Vincent Querton, CEO Jones Lang LaSalle Benelux: “De benoeming van Paul Verheggen tot Chairman is belangrijk voor de continuïteit van onze dienstverlening aan onze klanten en voor de positionering van Jones Lang LaSalle als marktleider bij verschillende nationale en internationale overheden en professionele beroepsorganisaties. Met de overdracht van de day-to-day verantwoordelijkheid aan Arnold de Bue, heeft hij nadrukkelijker de handen vrij om zich te richten op nieuwe initiatieven en ontwikkelingen binnen het vakgebied en het behartigen van de belangen van onze klanten en het onderhouden van goede relaties met hen. Arnold de Bue is een sterke opvolger. Hij kent het klappen van de zweep, weet wat er speelt in het vak en heeft een uitstekende relatie met zowel opdrachtgevers als het team waaraan hij leiding gaat geven. Het is mooi voor zowel onze mensen als onze klanten dat wij op deze manier de opkomende generatie alle ruimte kunnen geven voor verdere groei en ontwikkeling.”



Reacties


Laatste nieuws