Capital Value maakt sprong naar Londen

Om buitenlandse beleggers in Nederlandse huurwoningen beter te kunnen bedienen breidt vastgoedadviseur Capital Value opnieuw uit. Per 1 juli aanstaande wordt het team van woningbeleggingsspecialisten versterkt met A.J. (Alexander) van der Laan en drs J.(Jelle) Tinke.

Alexander van der Laan zal zich in eerste instantie in Londen vestigen om de buitenlandse beleggers daar beter te kunnen bedienen. Jelle Tinke zal zich vanuit het kantoor van Capital Value aan de Utrechtse Maliebaan specifiek richten op de internationale beleggers.

Alexander van der Laan werkte ruim zeven jaar als taxateur bij DTZ Zadelhoff en was daarnaast de afgelopen jaren actief op de afdeling DTZ Investments. Jelle Tinke studeerde onlangs af aan de Universiteit van Amsterdam als Master of Science (MSc) in Urban and Regional Planning.

Toenemende interesse buitenlandse investeerders

Capital Value besteedt als marktleider op de woningbeleggingsmarkt veel aandacht aan onderzoek naar zowel de vraag- als aanbodzijde. Buitenlandse beleggers oriënteren zich in toenemende mate op Nederlandse huurwoningen, mede gezien de gunstige karakteristieken van de Nederlandse woningbeleggingsmarkt.

Mr. C.A. (Kees) van Harten MRE MRICS, directeur: “Door een van onze werknemers in Londen te plaatsen kunnen wij een actieve bijdrage leveren aan het beter positioneren van de Nederlandse woningmarkt bij buitenlandse beleggers. Het is onze doelstelling om een brugfunctie te vervullen tussen de buitenlandse vraag en het Nederlandse woningbeleggingsaanbod”.Reacties


Laatste nieuws