Topvacature: Beauvastgoed is op zoek naar een financial controller

Topvacature: Beauvastgoed is op zoek naar een financial controller

Het gedreven team van Beauvastgoed in Alphen aan den Rijn is op zoek naar een fulltime financial controller op holding niveau, met zeker vijf jaar ervaring.  Je bent de spil tussen de vier collega’s op de financiële administratie en de CFO.

Daarnaast stel je begrotingen, rapportages en jaarrekeningen op en heb je contact met banken, de externe accountant, fiscalisten en notarissen. Tot slot ga je onder meer aan de slag met het opzetten van de begrotings- en rapportagecyclus en het volgen en implementeren (i.s.m. het vastgoedbeheerteam) van nieuwe regelgeving met betrekking tot de huurmarkt en vastgoedmarkt.

Beauvastgoed is informeel, resultaatgericht en professioneel. Doordat deze organisatie onderdeel is van een family office en haar dochterondernemingen is het een organisatie met een grote slagkracht en resultaatgerichtheid. Het betreft een portefeuille bestaande uit commercieel en residentieel vastgoed. Korte lijnen en vlotte besluitvormingsprocessen kenmerken de organisatie. 

Voel jij je thuis in een bruisende onderneming waar gewerkt wordt aan een mooie portefeuille met gezond rendement? En heb je een afgeronde opleiding op het gebied van financieel of economie op HBO of WO-niveau? Kijk dan hier voor meer informatie en om te solliciteren. 



Reacties


Laatste nieuws