Nieuwe fase in de ontwikkeling van Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Nieuwe fase in de ontwikkeling van Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Mooi nieuws in de wereld van non-bancaire vastgoedfinanciering. Mogelijk verwelkomt een nieuwe meerderheidsaandeelhouder. Cape Investment Partners gaat bijdragen aan de verdere groei en ambities van Mogelijk als hét toonaangevende vastgoedfinancieringsplatform van Nederland. Mogelijk en Cape vinden elkaar in ondernemerschap.

Voor zowel Mogelijk als Cape geldt dat de waardering voor het ondernemerschap de basis vormt voor het succes van de organisatie. Voor ondernemers die bij Mogelijk aankloppen voor financiering en voor investeerders die hun geld willen beleggen in zakelijke hypotheken verandert er niets. Cape zal als meerderheidsaandeelhouder betrokken zijn op strategisch niveau en zich samen met de directie richten op verdere verbreding van de dienstverlening richting de toekomst.

Annemieke Schoonderwoerd, één van de drie oprichters van Mogelijk trekt zich volledig terug. Medeoprichters Maarten Rövekamp en Pablo de Loor blijven als aandeelhouders betrokken bij Mogelijk. Mogelijk wordt sinds 2020 geleid door Folkert Eggink (ceo) die samen met Ferry de Vries (cfo) en Dirk Jan van der Hoeden (cco) de directie vormt. De huidige aandeelhouders, de nieuwe aandeelhouder en de directie kijken vol vertrouwen naar deze nieuwe fase van de ontwikkeling van Mogelijk.

Folkert Eggink, ceo Mogelijk Vastgoedfinancieringen: 'Met veel genoegen hebben wij als directie de afgelopen maanden Cape Investment Partners leren kennen als een betrokken en gedegen nieuwe aandeelhouder met relevante kennis en ervaring in de werkgebieden van Mogelijk. We kijken er naar uit om samen onze dienstverlening verder uit te breiden voor onze klanten.'

Foto: Directie Mogelijk (VLNR) Dirk Jan van der Hoeden, Folkert Eggink en Ferry de Vries



Reacties


Laatste nieuws