VJ Jaaroverzicht IV: Alibaba, fbi-status en HEMA

VJ Jaaroverzicht IV: Alibaba, fbi-status en HEMA

2018 was weer een veelbewogen jaar in de vastgoedsector. Nu het jaar bijna op zijn einde is, is het tijd om terug te blikken en daarom heeft Vastgoedjournaal voor u een overzicht gemaakt van de grootste nieuwsfeiten van 2018. Vandaag het vierde en laatste deel: wat gebeurde er allemaal in oktober t/m december dit jaar?

Het overzicht claimt niet alomvattend te zijn, maar de hoogtepunten die er voor de redactie uitsprongen zijn voor u op een rij gezet. Inclusief linkjes naar de oorspronkelijke artikelen, zodat u kunt meteen al het nieuws uitgebreid terug kan lezen.

De afgelopen dagen zijn de eerste drie delen in deze reek gepubliceerd. Lees hier het eerste deel van het overzicht terug. Klik hier voor het tweede deel en hier voor het derde deel.

Oktober

November

December

Al met al was 2018 een mooi vastgoedjaar! VJ wenst u een fijne jaarwisseling toe.
 

Reacties
Dossier Jaaroverzicht

Vastgoedjournaal Jaaroverzicht: van EMA tot de grootste overname ooit

Tijd voor het overzicht van de tweede helft van 2017, met daarin de komst van EMA, Legoland en Hudson's Bay naar Nederland. Maar ook het jaar waarin het doek valt het Holland Outlet Mall in Zoetermeer, verschillende CEO's afscheid nemen en natuurlijk een aantal vastgoedrelletjes. Vastgoedjournaal presenteert het van de grootste nieuwsfeiten van 2017.

31 december 2017 om 11:59 | 7 min