Leslie de Ruiter nu 100% eigenaar van exclusief woninglabel R365 | Christie’s

Leslie de Ruiter nu 100% eigenaar van exclusief woninglabel R365 | Christie’s

Makelaar Hans Veenhuijsen heeft zijn 50% belang in het exclusieve woninglabel R365 | Christie’s International Real Estate verkocht aan zijn compagnon Leslie de Ruiter.

Daarmee bezit De Ruiter – die eerder dit jaar al was ingestapt met 50% - nu 100% van de aandelen. Veenhuijsen (links op de foto) over de verkoop van zijn belang: “Ik wil me gaan richten op andere activiteiten zoals de website Inschrijvenwonen.nl, onderdeel van Inschrijven Nieuwbouw BV en een andere makelaarstak dat ik heb overgenomen: Century 21 Real Estate Ibiza.” Veenhuijsen startte voor eigen rekening en risico met R365 in 2012 die inmiddels marktleider is in het segment van zeer luxe koopwoningen. 

“Het was de wens van Hans om verder te gaan met Inschrijven Nieuwbouw B.V. waar hij de laatste maanden ook al druk mee bezig was. Voor mij was dat de gelegenheid om het eerdere 50% belang uit te breiden naar 100”, aldus Leslie de Ruiter. De Ruiter is sinds 2009 tevens eigenaar van Hulstkamp Investments en Makelaars in Rotterdam. Hulstkamp Makelaars maakt onderdeel uit van het R365| Christie's netwerk.

Achtergrond
R365 | Christie’s International Real Estate is de ‘exclusive affiliate’ van Christie’s International Real Estate waaraan wereldwijd nu 1200 geselecteerde kantoren in 45 landen zijn aangesloten. Het is in ons land de grootste makelaar in exclusieve te koop staande woningen in de allerhoogste prijsklasse.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special