Topvacature: Woonstad Rotterdam is op zoek naar een Teamleider Dagelijks Onderhoud

Topvacature: Woonstad Rotterdam is op zoek naar een Teamleider Dagelijks Onderhoud

De grootste huisvester voor Rotterdammers is op zoek naar een fulltime Teamleider Dagelijks Onderhoud voor de locatie Rotterdam Centrum/ West met drie tot vijf jaar ervaring. 

De Teamleider Dagelijks Onderhoud zet het team in hun kracht om die zeer betrouwbare en betrokken huisbaas voor onze bewoners te zijn. Je bent verantwoordelijk voor het effectief leiden van het team en het waarborgen van een soepel verlopend dagelijks onderhoudsproces. Je bouwt een solide team op dat elkaar ondersteunt en ook samenwerkt met andere afdelingen. Hiernaast creëer je een open en veilige cultuur waarin medewerkers vrijuit kunnen spreken en zich veilig voelen. Je bent de inspiratiebron voor het team, waarbij je motiveert en een sterk teamgevoel stimuleert.

Je hebt een heldere manier van communiceren en bent gericht op de samenwerking. In de samenwerking met collega- Teamleiders ben je constructief en ga je voor de gezamenlijke koers en het resultaat. Je bent ook een stevige sparringpartner voor de Manager Dagelijks Onderhoud.

 

Woonstad biedt onder meer een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband en een vierdaagse werkweek als je wilt; de mogelijkheid tot hybride werken, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een opleidingsbudget.

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Kijk dan hier voor meer informatie.



Reacties


Laatste nieuws