Gemeente Amsterdam doet oproep aan bewoners voor hospitaverhuur

Gemeente Amsterdam doet oproep aan bewoners voor hospitaverhuur

Nu er in Amsterdam een groot tekort is aan woonruimte, wil de gemeente hospitaverhuur nieuw leven inblazen. Hiervoor worden regels en voorwaarden weggenomen en bewoners opgeroepen om hun extra kamer(s) te verhuren. 

 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Richard de Hoog

Het blijft onnavolgbaar... Ik verhuur mijn woningen met woningdeelvergunning voor 3 of 4 personen voortaan nog maar aan maximaal 2 personen en laat de overige kamers leegstaan als gevolg van de Wet Betaalbare Huur en de nieuwe definitie voor duurzame huishouding / kamerverhuur... Goed gedaan Hugo

Geplaatst op 27 juni 2024 om 12:11


Joris de Wringer

Oh ja en nu is tijdelijke verhuur opeens geen beletsel meer...Eerst aan de ene zijde een probleem de komende jaren groter maken en aan de andere zijde proberen op te lossen met een woonvorm die naoorlogs best hip was. De tegenwoordige student heeft een iets ander beeld van zelfstandig wonen. Wat een zoveelste miskleun op de woningmarkt.

Geplaatst op 27 juni 2024 om 19:09



Laatste nieuws