Van dinsdag 19 januari tot en met donderdag 21 januari is dé online vastgoedbeurs Real Estate & Building Futureproof, oftewel #REBF. Deze driedaagse beurs heeft een uitgebreide line-up van sprekers, rondetafels en netwerksessies waarbij alle thema's die op dit moment in het vastgoed en de bouw spelen worden besproken. VJ doet verslag en volg het event live vanachter uw laptop!

Na het grote succes van Building Futureproof in april vorig jaar en de online beurs Real Estate Futureproof 30 juni tot en met 2 juli volgt nu een nieuwe editie. Eerder publiceerde VJ al een selectie van de niet te missen sprekers en events, dit is hier terug te lezen. Zoals Yvonne van Mierlo van Blauwhoed. Zij gaat in gesprek met Ioulia Ossokina, stedelijk econoom en universitair docent bij de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven om 13.00 uur. 

Vandaag zullen verschillende sprekers het hoofdpodium betreden en zullen er rondetafelsessies plaatsvinden. Tevens zijn er verschillende netwerkmomenten, borrels en worden de eerste Futureproof Awards uitgereikt - kijk hier wie er allemaal genomineerd is.

Het hele beursprogramma bekijken? Klik hier!

En de meest belangrijke link: klik hier om je gratis aan te melden voor #REBF en de beurs live te volgen vanachter uw computer of laptop.

 

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022