Welke sprekers zijn niet te missen tijdens dag 1 van #REBF?

Morgen start de online conferentie Real Estate & Building Futureproof. Van 19 t/m 21 januari komen dagelijks 2000 bouw- en vastgoedprofessionals samen om kennis en nieuwe ontwikkelingen te delen uit de sector. Welke sprekers zijn niet te missen morgen?

Een spreker om niet te missen is Yvonne van Mierlo van Blauwhoed. Zij gaat in gesprek met Ioulia Ossokina, stedelijk econoom en universitair docent bij de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. De sessie heet: “Een gelukkige toekomst voor senioren?”. In deze sessie duiken zij in hoe het ontwikkelen van vastgoed kan bijdragen aan het geluk en de gezondheid van senioren.

Ioulia Ossokina is stedelijk econoom en universitair docent bij de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. Zij is ook als docent verbonden aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam. Eerder werkte ze 13 jaar als economisch onderzoeker bij het Centraal Planbureau. Ze studeerde in 1998 af aan de Universiteit van Tilburg en promoveerde in 2003 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ossokina: "Ons onderzoek is meestal interdisciplinair en in samenwerking met experts van verschillende overheids- en marktorganisaties. Ik ben ervan overtuigd dat interactie helpt om nieuwe wetenschappelijke inzichten te creëren die in de praktijk bruikbaar zijn." 

De sessie gaat over empirisch big-data gebaseerd onderzoek naar menselijk gedrag in de gebouwde omgeving én de vertaling naar inzichten in praktische aanbevelingen voor ontwerp en beleid. De sessies vindt plaats van 13:00 – 13:30. Klik hier voor het gehele programma.

Nog geen kaartje? Klik hier om je gratis aan te melden!

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022