Nieuwe flexaanbieder richt zich ook op de kleinere gebruiker

Per 1 mei opent The Dutch Office aan het Stationsplein 20 te Almelo 21 volledig luxe ingerichte kantoor units. The Dutch Office is een initiatef van Joshua Camera en betreft een nieuw concept voor het verhuren van kant en klare en stijlvol ingerichte kantoorruimtes voor diverse bedrijven. 

Camera zegt tegen VJ: "Met The Dutch Office willen wij ons onderscheiden ten opzichte van de grotere bekende flexaanbieders. Zowel qua de grootte van de ruimtes die wij verhuren als de locaties. De grote steden zitten al behoorlijk vol, maar wij merken ook dat de middelgrote steden behoefte hebben aan flexibele kantoren." 

Uitbreiding in 2021
Het eerste pand van The Dutch Office zal zoals gezegd worden geopend in Almelo, waar het is gelegen tegenover het station. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid voor zowel de toekomstige huurders en hun bezoekers. Camera geeft aan dat er in oktober een uitgebreide evaluatie zal plaatsvinden en spreekt de wens uit om in het nieuwe jaar ook in het westen en zuiden van het land Dutch Offices te openen. Almere staat hoog op het 'verlanglijstje' van de iniatiefnemer. 

Maandelijks contract
Bij The Dutch Office is het mogelijk om tegen een maandelijks vast tarief een volledig ingerichte kantoorruimte te huren .Er zal snel internet, koffie/thee, 24/7 beveiliging, een uitgebreide intercom systeem aanwezig zijn. Tevens is hetvmogelijk om een parkeerplek bij de kantoorruimte te huren.

Het pand leent zich goed voor zowel grote als kleinere bedrijven. The Dutch Office wil zich hierin onderscheiden en ook kleinere bedrijven en zzp'ers de mogelijkheid bieden om een stijlvolle kantoorruimte te huren.



Reacties


Laatste nieuws