Nieuw congres: Amsterdamse Vastgoeddag 2019

Blijven de vastgoedprijzen de komende jaren stijgen in Amsterdam? Of is het einde nabij? Opportunistische Angelsaksische beleggers zijn recentelijk begonnen grote portefeuilles te verkopen – zij denken dus het laatste. De kopers van dat vastgoed denken daarentegen het eerste, waaronder een aantal nieuwe buitenlandse partijen. De trek naar de stad zet immers door. Grote gebruikers vestigen zich in Amsterdam. Vergroot de Brexit, en de slipstream daarvan, de druk op de stad nog meer? Wie krijgt er gelijk? Hoe ziet de Amsterdamse vastgoedvraag er de komende vijf jaar uit?

Op 4 april organiseert Vastgoedjournaal de Amsterdamse Vastgoeddag 2019. Klik hier voor het volledige programma.

Die wordt mede beïnvloed door de groei van Schiphol. Dat barst net als de stad zowat uit elkaar. Bereikbaarheid wordt steeds meer een probleem. Wat zijn de gevolgen daarvan voor de Amsterdamse kantorenmarkt? En voor de woningprijzen? Wat is er de komende jaren aan de bereikbaarheid te doen?

Wat vinden de gebruikers van de Amsterdamse vestigingsplaatsfactoren? Kraft Heinz verruilde Zeist voor de Zuidas. APG verruilt juist de dure Zuidas voor opkomend Sloterdijk. Mediabedrijf Hearst vertrekt naar een gloednieuw kantoor in de Houthavens.

Hoe zien gebruikers de ontwikkeling van de stad? Wat zou anders moeten, wat kan beter? Antwoorden op deze vragen en visies op de ontwikkeling van de stad, krijgt u op de Amsterdamse Vastgoeddag. U ontmoet bovendien informeel alle partijen van betekenis op de Amsterdamse vastgoedmarkt.

Tijdens het congres wordt tevens de Amsterdamse Vastgoedman / Vastgoedvrouw Award 2019 uitgereikt.

Klik hier voor het volledige programma en/of om u aan te melden.

Foto: Thomas van Mens [CC BY-SA 4.0], from Wikimedia Commons.
 



Reacties


Laatste nieuws