Topvacature: Teamleider Techniek via MHWS

Topvacature: Teamleider Techniek via MHWS

Gezinnen met minderjarige kinderen die door omstandigheden dakloos zijn geworden voorzien van tijdelijke huisvesting is de belangrijkste doelstelling van Stichting Noodopvang Haaglanden (SNH). In opdracht van de gemeente Den Haag biedt zij in haar vastgoedportefeuille ruimte voor deze kwetsbare doelgroep. Vanwege de aankomende pensionering van de huidige collega, werft MHWS namens SNH nu een Teamleider Techniek.

SNH werkt in een monumentaal pand aan het Westeinde in de Haagse binnenstad. De totale portefeuille omvat veertien panden; in de meeste panden worden gezinnen gehuisvest. Hiervoor zijn 77 zelfstandige appartementen beschikbaar. SNH biedt een veilige woonomgeving voor gezinnen met kinderen die dakloos zijn of dreigen te worden. Daarom moet het vastgoed ook in goede conditie zijn en blijven. In deze functie vervul je dan ook een belangrijke rol in het leven van jonge gezinnen.

In de functie zijn de volgende elementen van belang: beheer van gebouwen en installaties, onderhoudsplanning, leidinggeven en relatiemanagement. Het salaris is tussen 4.500 – 6.000 euro op basis van 36 uur, met een dertiende maand en pensioen. 

Meer weten? Lees hier de volledige functieomschrijving en de aanvullende arbeidsvoorwaarden.



Reacties


Laatste nieuws