Topvacature: Aankomend Projectmanager bij Haag Wonen

Topvacature: Aankomend Projectmanager bij Haag Wonen

Als je een passie hebt voor volkshuisvesting en geïnteresseerd bent in projectmanagement vastgoed, dan is deze baan bij Haag Wonen voor jou. 

Als aankomend projectmanager ben je een spil in voor Haag Wonen belangrijkste taak: het duurzaam huisvesten van Hagenaars met een bescheiden inkomen. Je zorgt ervoor dat onze huurders in een goed huis wonen waar ze zich thuis kunnen voelen. De komende 10 jaar investeren we circa 2 miljard euro in nieuwbouw en verduurzaming van onze bestaande woningen. Dat doet Haag Wonen met een team van zo'n 20 vastgoedprofessionals samen met de kennis en ervaring van de professionals uit onze andere afdelingen. Het samenbrengen van en het samenspel met gemeente, ontwikkelaars, aannemers en adviseurs geeft je energie. Jij bent daarin verantwoordelijk voor de continuïteit en voorspelbaarheid van dat proces. Je geeft sturing aan projecten vanaf de initiatieffase tot en met de afronding en evaluatie.

Jij bent een verbinder die intern en extern een team weet te bouwen en hebt affiniteit met volkshuisvestingsvraagstukken. In combinatie met je sociale vaardigheden ben je in staat om projectvoorbereiding en -begeleiding van de realisatie goed uit te voeren. Je brengt ideeën in en weet deze ook verder te brengen zodat wij onze woningen continu kunnen laten voldoen aan de steeds veranderende eisen en wensen vanuit huurders, milieu en wetgeving.

Meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan hier.



Reacties


Laatste nieuws