Faillissementsveiling in Sint Maarten | vier appartementen en drie één-slaapkamer appartementen

Op dinsdag 26 maart worden er vier appartementen en drie één-slaapkamer appartementen te Sint Maarten online geveild via Troostwijk Auctions. Deze objecten zijn gelegen in Tower Building van Rainbow Beach Club in Cupecoy. De verkoop wordt georganiseerd in opdracht van curator mr. C.M. van der Veer welke het faillissement van het in 2013 failliet verklaarde Sabra N.V. en Aquarius Ltd. afwikkelt.

De twee bedrijven zijn de hoofdrolspelers in o.a. het Aquarius-project, waarin zij actief waren in het ontwikkelen van onder andere een luxe resort met 280 villa’s aan zee en hypotheekverstrekker en andere schuldeisers achterlieten met grote schulden. Na een lang traject met diverse zittingen wordt nu het vastgoed openbaar verkocht. Notary Boekhoudt begeleidt de faillissementsverkopen welke worden geveild door Troostwijk Auctions.

Appartement A-15, A-16, A-17 and G-16/A23:
Alle vier de appartementen zijn gelegen op de derde verdieping, in het gebouw genaamd Tower Building aan de noordkant van het Rainbow Beach Club complex, aan de hoofdweg (Rhine Road) van Cupecoy (Sint Maarten). Alle vier deze appartementen beschikken over een keukengedeelte, slaapgedeelte, badkamer en een wasruimte. Ook delen deze appartementen een gemeenschappelijk balkon en daarnaast is er ook een lift aanwezig in het gebouw.

De waarde van appartement A-15, A-16 en A-17 zijn getaxeerd in september 2023, waarbij de een appartement is getaxeerd op een marktwaarde van 88.000 euro (95.000 dollar). Bieden kan al vanaf 46.000 euro. Het openingsbod van appartement G-16/A23 bedraagt 150.000 euro, en is getaxeerd op een marktwaarde van 277.000 euro (300.000 dollar).

Voor meer informatie, bekijk hier de verschillende veilingen:

Appartement G-16/A23: bekijk hier de veiling

Appartement A-15: bekijk hier de veiling

Appartement A-16: bekijk hier de veiling

Appartement A-17: bekijk hier de veiling

Drie “één-slaapkamer appartementen”:
Ook worden drie één-slaapkamer appartementen gecombineerd in één veiling aangeboden. Deze appartementen zijn gelegen op de tweede verdieping, in het gebouw genaamd Tower Building aan de noordkant van het Rainbow Beach Club complex. De appartementen beschikken over een keukengedeelte, slaapgedeelte, woonkamergedeelte, badkamer en een wasruimte. Twee appartementen hebben een gemeenschappelijke veranda en er is een gemeenschappelijke lift aanwezig in het gebouw.

De marktwaarde van deze appartementen (ook getaxeerd in september 2023) is 373.000 euro (405.000 dollar), waarbij er kan worden geboden vanaf 185.000 euro.

Voor meer informatie, bekijk hier de veiling.

Tower Building van Rainbow Beach Club Sint Maarten
Het nieuwe Rainbow Beach Club Resort van wereldklasse is een gedurfde prestatie in architectonisch ontwerp. Gebouwd op een enorme koraalhelling direct boven de afgelegen stranden, presenteert St Maartens nieuwste resort spectaculaire residentiële accommodaties aan zee met een panoramisch uitzicht op de Caribische Zee, aangevuld met torenhoge bergen, zoutwater en tropisch gebladerte dat alleen bekend is op Sint Maarten.

Onderhands bieden
Het is mogelijk om tot en met 19 maart een bod uit te brengen bij de notaris, Notary Boekhoudt. Een dag later start de online verkoop waarbij geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om een bod te plaatsen via de website van Troostwijk Auctions.

Na de veiling zal de curator zich buigen over de ontvangen biedingen, welke ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Rechter Commissaris.



Reacties


Laatste nieuws