Eerste standhouders voor Wocoda 2025 bekend

Tijdens de drukbezochte eerste editie van Wocoda in Amsterdam, tekenden verschillende partijen al voor deelname aan de editie van 2025. Onder meer modulaire bouwer Daiwa House, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Dura Vermeer zijn er volgend jaar in de Jaarbeurs in Utrecht ook bij.

John Kerkhoven, de organisator van Wocoda, vindt het fantastisch dat alle vijftig standhouders hebben aangegeven volgend jaar weer van de partij te zijn. 'Dan is het helemaal geweldig dat er al partijen hier op de beursvloer getekend hebben.' Zo laat Daiwa House weten: 'Terwijl vandaag de eerste editie nog in volle gang is, zetten wij alvast ons beste beentje voor, voor volgend jaar.'

De partijen die al getekend hebben om volgend jaar weer van de partij te zijn, zijn: RoomPlaza, Utelisys, Woodinc, Dura Vermeer, TBI Woonlab, Daiwa House, Plegt Vos en Janssen de Jong Projectontwikkeling.

John Kerkhoven zag op de beursvloer van Novotel de puzzelstukjes in elkaar vallen. ‘We hebben een brug geslagen tussen woningcorporaties, overheden en innovatieve bedrijven die mooie concepten aanbieden. De hele dag waren partijen met elkaar in gesprek.’ Het succes van de eerste editie van Wocoda was volgens Kerkhoven goed zichtbaar bij de kennissessies. ‘Die waren zo druk bezocht. Dat geeft aan dat Wocoda voorziet in een behoefte. Partijen zoeken elkaar hier op en kunnen ook leren van elkaar.’

Wocoda 2025
Door de grote belangstelling en wachtlijsten voor de eerste editie, is eerder al besloten voor de tweede editie op 30 januari 2025 op zoek te gaan naar een grotere locatie. Die is gevonden in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Daar kunnen twee keer zoveel standhouders terecht en ook het aantal congreszalen voor de kennissessies verdubbelt van drie naar zes. 



Reacties


Laatste nieuws