WOCODA tekent overeenkomst met Jaarbeurs voor verdere expansie

Royal Jaarbeurs Utrecht en Vastgoedjournaal hebben een overeenkomst ondertekend voor de tweede editie van de WOCODA. Door de grote belangstelling en wachtlijsten voor de eerste editie op 25 januari, is nu al besloten voor de tweede editie op zoek te gaan naar een grotere locatie. Die is gevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.

De tweede editie van WOCODA staat gepland voor 30 januari 2025. ‘Door deze ondertekening laten we zien dat WOCODA is here to stay’, zegt John Kerkhoven, uitgever van Vastgoedjournaal. ‘We kunnen nu doorgroeien van vijftig standhouders naar honderd standhouders.’ De keuze voor het Beatrixgebouw is ook een duurzame, zegt Kerkhoven. ‘De Jaarbeurs ligt op zo’n 200 meter lopen van Utrecht Centraal. En het is centraal gelegen in het midden van het land.’

‘We hebben naast een grote beursvloer tevens een hele verdieping in het Beatrixgebouw gehuurd met daarin zes congreszalen’, vervolgt Roland Lund, commercieel directeur bij Vastgoedjournaal. ‘Die zalen gaan we gebruiken voor de verschillende kennissessies die de standhouders organiseren.’

Niek Krebbers, Head of Sales Koninklijke Jaarbeurs: “Met trots verwelkomen we de tweede van WOCODA. Samen creëren we een evenement waarbij we gebruik maken van de beursvloer in ons Beatrixgebouw in combinatie met de congresruimtes waar we diverse sessies organiseren. We kijken ernaar uit om een onvergetelijke tweede editie van WOCODA neer te zetten.”

De WOCODA is de dag waar professionals samenkomen om de laatste trends van de woningmarkt te bespreken. De woningbouwversnelling en het huisvesten van specifieke doelgroepen is een actueel thema in de landelijke politiek. Woonconcepten dragen bij aan de versnelling van nieuwbouw maar bieden ook oplossingen binnen de bestaande bouw. WOCODA 2024 is de verbindende dag voor woonconcepten en de versnelling van de bouw in Nederland.

Wenst u al informatie te ontvangen voor de 2025 editie mail ons dan via events@vastgoedjournaal.nl 

Foto vlnr: Roland Lund, Niek Krebbers en John Kerkhoven tekenen het contract voor WOCODA 2025



Reacties


Laatste nieuws