Yield Plus debuteert op de Provada

Na bijna 20 jaar actief te zijn als vastgoedbeheerder is Yield Plus verheugd aan te kondigen dat ze dit jaar aanwezig zullen zijn met een eigen stand op de Provada. 'Dit geeft de kans om te laten zien wie ze zijn.'

Ze zien zichzelf niet als de grootste, maar wel als een van de meest ervaren vastgoedbeheerders. Ze zijn trots op de schat aan ervaring die ze hebben en hun eigenwijze kijk op vastgoed. Dat is wat Yield Plus onderscheidt ten opzichte van andere vastgoedbeheerders.

Operations Director Glynnis Dam vertelt wat dit precies inhoudt: 'Alhoewel we misschien niet de omvang hebben van grote spelers in de markt, geloven we sterk in de voordelen van de kleinschaligheid. Het stelt ons in staat om op maat werk te leveren en persoonlijke aandacht te bieden aan elke klant en elk vastgoedobject wat we beheren.  We staan ervoor om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren en te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

Onze ervaring strekt zich uit over verschillende aspecten van vastgoedbeheer, waaronder het beheer van Commercieel Vastgoed, Retail, Logistiek en Light Industrial. We hebben zeer brede kennis opgebouwd op het gebied van Technisch Beheer, Servicekosten management, Financieel Administratief management, Energiemanagement en nog veel meer. Wij zien onszelf dan ook als echte specialisten.

Daarnaast hebben we ons netwerk van betrouwbare professionals en leveranciers zorgvuldig opgebouwd gedurende vele jaren in de branche. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen bij eventuele problemen of onderhoudsbehoeften die zich kunnen voordoen.

Onze eigenwijze kijk op vastgoed en ons streven naar de beste kwaliteit, hebben geleid tot langdurige succesvolle samenwerkingen met tevreden klanten. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van resultaten die onze reputatie als betrouwbare vastgoedbeheerder versterken.

Kortom, wie op zoek is naar een vastgoedbeheerder die niet alleen ervaring heeft, maar ook de persoonlijke aandacht en toewijding biedt die uw vastgoed verdient, dan is Yield Plus de juiste keuze. Ze kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te laten profiteren van hun expertise.

Tijdens de Provada is Yield Plus te vinden op de beurs (nummer 11.26). Loop gerust even langs om kennis te maken.

 Reacties


Laatste nieuws