Ontwikkel skills voor de toekomst bij Academie voor Vastgoed

Ontwikkel skills voor de toekomst bij Academie voor Vastgoed

Academie voor Vastgoed (AVV) viert deze maand haar 60-jarig jubileum. AVV werd in mei 1963 opgericht door de NVM als de Stichting Opleiding Makelaardij en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek waar je een leven lang kunt leren. AVV is nog steeds een volle dochteronderneming van de NVM. AVV is er voor iedereen; van starter tot doorgewinterde makelaar en taxateur.

Leer online, waar en wanneer jij wilt. Of ga offline met klassikale lessen, praktijkdagen, rondleidingen en locatiebezoeken Extra leuk: NVM-leden hebben bij AVV een streepje voor, zij ontvangen altijd 10 procent korting op de cursusprijs.

Als (beginnend) vastgoedprofessional besteed je jouw tijd het liefst zo efficiënt mogelijk. Dus als je dan de schoolbanken in gaat, wil je wel iets leren waar je ook echt wat aan hebt. Met inspirerende cursussen en unieke opleidingen die jou de voorsprong in vastgoed geven die je verdient!

Nieuwe cursussen
Webinar ChatGPT in de makelaardij
Tijdens dit live-webinar op 12 juni leer je hoe je verkoopteksten optimaliseert met ChatGPT.

Nieuwbouw: prefab woonconcepten en flexbouw
Tijdens deze cursus op 7 juni leer je in één dag alles over prefab woonconcepten en flexwoningen. Inclusief locatiebezoek aan het toonaangevende prefab-bouwbedrijf Barli in Uden!

Duurzame installaties en technieken
Deelname aan deze cursus op 19 september in de WoonWijzerWinkel in Tiel stelt makelaars en taxateurs in staat om hun kennis van duurzame installaties en technologieën in nieuwbouw te verbeteren. Met een kleine groep bekijk je de nieuwste duurzaamheidsinstallaties en –materialen om klanten tijdens de ontwikkelfase van een bouwproject goed te kunnen adviseren.

Verkoopbegeleiding bij nieuwbouwtrajecten
Leer alle belangrijke termen, procedures en opties om klanten en opdrachtgevers optimaal te begeleiden bij het kopen van nieuwbouw tijdens deze praktische cursus.

Actuele problemen
'Funderingsschade: de droogte slaat weer toe'
De lage grondwaterstand door droogte treft niet alleen houten paalfunderingen, maar ook funderingen op staal. Het funderingsprobleem wordt daardoor groter. Een praktische cursus met een bijzondere excursie op 9 juni.

Webinar: ‘Een huis dat lang te koop staat: strategie voor jouw online woningpresentatie’
Wat veel vastgoedkantoren over het hoofd zien, is de kracht van een juiste virtuele strategie. Daarom bieden wij op 25 mei een live-webinar aan dat jou in één uur tijd leert welke kansen en mogelijkheden je kunt benutten bij online promotie.

Slim verduurzamen
Tijdens deze cursusdag op 27 juni leer je met een andere blik kijken naar een bestaand pand. Naast een bouwkundige visie, leer je ook meer over het juridisch perspectief. Praktische voorbeelden waar vastgoedeigenaren tegen aanlopen bij de verduurzaming van het pand worden onder de loep genomen. Je krijgt praktische tips en tools over zonnepanelen en warmtepompen. 

Vakopleidingen
Welke vastgoedopleiding je ook kiest, bij AVV sluit jouw opleiding altijd aan op de praktijk én op de exameneisen. Onder leiding van onze docenten ga jij aan de slag met kennis en vaardigheden die je nodig hebt om straks als vastgoedprofessional met een voorsprong van start te gaan. 

Exclusieve opleidingen
Woningmarktconsultant
Als woningmarktconsultant denk je mee over de opzet van nieuwe woningbouwlocaties, over de keus van de te bouwen woningen en over de invulling van herbestemmings- en stadsvernieuwingsprojecten. Geschikt voor ervaren makelaars/taxateurs. Start 10 mei.

Certified International Property Specialist (CIPS)
De vastgoedmarkt biedt wereldwijd kansen, maar is ook overal anders. Wil je weten welke kansen dat zijn, met welke verschillen je absoluut rekening dient te houden én hoe je jouw makelaardij kunt globaliseren? Dan is dit de opleiding voor jou! Lesdata: 19 t/m 23 juni.

Evenementen
Open Avond
Meerdere keren per jaar ben je welkom bij AVV tijdens de open avond in Utrecht. Kom meer te weten over de beroepen makelaar, assistent-makelaar en taxateur. Ontdek of deze beroepen en onze Academie bij jou passen. Na afloop weet je alles over de opleidingstrajecten, heb je een proefles bijgewoond en keer je met een volledig beeld huiswaarts. Op 14 juni staan onze deuren weer open.

De dag van de binnendienst
Speciaal voor alle binnendienstmedewerkers organiseren we op dinsdag 27 juni in het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg deze educatieve dag met uiteenlopende inhoudelijke sessies, de laatste tips en tricks voor de binnendienst en een gezellige netwerkborrel! (laatste plekken)

AVV is trots op wat ze in de afgelopen 60 jaar hebben bereikt en kijken met veel enthousiasme naar de toekomst. Ze hopen je binnenkort te verwelkomen bij een van onze opleidingen of cursussen! Volg Academie voor Vastgoed ook op Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws.

Reacties