Conclusie van berekening box 3-regeling: je kan beter verkopen

Wat gaat de impact zijn van de box 3-regeling op het rendement van een verhuurde woning? Luc van Dijk, partner bij Rechtstaete vastgoedadvocaten & belastingadviseurs maakte een berekening. Conclusie? Je kan je buy-to-let woning beter verkopen. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Dirk van den Berg

Goed nieuws voor starters op de koopmarkt. Minder goed nieuws voor beleggers/verhuurders van woningen die straks onder de middenhuur gaan vallen en starters op de huurmarkt: veel van deze woningen zullen - als de plannen doorgaan - bij het einde van een lopende huurovereenkomst leeg op de koopmarkt komen omdat de verhuur niet langer loont. Misschien zal het zo’n vaart niet lopen, want waarheen kunnen huurders die hun huur hebben opgezegd verhuizen? Welke huurwoningen zullen als gereguleerde middenhuurwoning nog steeds beschikbaar zijn? Heeft iemand dat al doorgerekend?

Geplaatst op 4 december 2022 om 18:47Laatste nieuws