Heimstaden tekent (nog) niet voor woontorens in Den Haag

De beoogde investeerder Heimstaden voor de woontorens The Grace in Den Haag, wacht nog even met tekenen van het koopcontract. De onzekerheden over kosten en opbrengsten zijn momenteel te groot, bevestigt de woordvoerder tegenover VJ.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Sibrand Gratama

De opbrengsten in brede zin van dit prachtige binnenstedelijke project, waar al jaren aan investeringen zijn voorafgegaan en vrijwel gereed is voor start bouw, zijn evident voor zowel Den Haag als de gehele regio Haaglanden. Het is een aanjager voor de gebiedsontwikkeling van het CID, een toonbeeld van hoogstedelijke architectuur, draagt substantieel bij aan de woningbouwopgave, de mobiliteitstransitie, het vestigingsklimaat, duurzaam ruimtegebruik, deelmobiliteit, terugdringen autoverkeer en parkeren, 10 minutenstad, behoud open en groene ruimte, diversiteit in woonsferen en zichtlijnen, kortom kwaliteit in vele opzichten . We bouwen voor minstens 100 jaar en al zitten we nu in moeilijke tijden, de vele maatschappelijke en economische baten op langere termijn wegen ruimschoots op tegen de investeringskosten op korte termijn. Harder trappen bij tegenwind in de woorden van Hugo de Jonge als het tegen zit en dan wel in heel goede samenwerking met alle stakeholders is hier absoluut van belang!

Geplaatst op 24 oktober 2022 om 17:22