Peter van Gool voorzitter Dag van de Vastgoedwaardering 2022 op 21 november

Peter van Gool voorzitter Dag van de Vastgoedwaardering 2022 op 21 november

Op 21 november zal onder leiding van Peter van Gool, Emeritus-hoogleraar Vastgoedeconomie ASRE, de Dag van de Vastgoedwaardering plaatsvinden. Naast Peter van Gool zullen ook experts van ABN AMRO, Deloitte, Real Estate Pensioenfonds Rail & OV, Calcasa en Colliers spreken over vastgoedtaxaties.

Het middagprogamma zal plaatsvinden in het Novotel in Amsterdam en zal om 12:00 uur aanvangen met een netwerklunch. Wij verwachten het programma rond de klok van 17:00 uur af te sluiten met een borrel. 

De kosten voor deze dag bedragen €495 excl. btw p.p. voor niet-abonnees. Heeft uw bedrijf een abonnement op Vastgoedjournaal dan is het €395 exl. btw. 

U kunt er ook voor kiezen om supporter te worden van dit congres voor €1.250 excl. btw. Bij dit sponsorpakket ontvangt u een entreebewijs voor één persoon en wordt uw bedrijfslogo vermeld bij het programma op de website en op de openingssheet tijdens het congres, en zal uw bedrijfsbanner eenmaal in de evenementnieuwsbrief verschijnen die naar  40.000 VJ abonnees worst gestuurd. 

Foto: Peter van Gool tijdens zijn afscheidsspeech op 21 juni jl.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022