Meer talent aantrekken naar de vastgoedsector: 'We moeten dit met z'n allen doen'

Personeelstekort begint in veel sectoren een steeds groter probleem te worden. Ook in de vastgoedbranche. Om nieuw talent aan te trekken en te behouden, is het belangrijk om een platform te hebben waar bedrijven zich gezamenlijk kunnen profileren als een goede en uitdagende werkgever.

Om dat kracht bij te zetten, stelt Vastgoedjournaal haar landelijke Vastgoedvacaturebank kosteloos open om uw bedrijf te promoten als werkgever.

Vertel hier meer over uw bedrijfsactiviteiten, waar staat het bedrijf voor, wat wilt u met uw organisatie bereiken en wat mag uw toekomstige personeel van het bedrijf verwachten? U kunt op de Vastgoedvacaturebank foto’s plaatsen van bijvoorbeeld de werkomgeving of een Youtube-video uploaden met een persoonlijke videoboodschap.

John Kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal: “Met de middelen en reikwijdte die wij als landelijk medium hebben, willen wij graag onze bijdrage leveren aan de oplossing om goed personeel voor de vastgoedbranche aan te trekken en te behouden. Dagelijks werkt de vastgoedsector aan een mooier Nederland, maar wie zijn die bedrijven? Om dat duidelijk naar voren te brengen, stelt Vastgoedjournaal de grootste werkgeversportal voor de vastgoedsector nu beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar nieuw personeel.”

Bekijk op de Vastgoedvacaturebank het ‘werken bij-profiel’ van Heimstaden als voorbeeld en maak vandaag nog uw eigen profiel aan.

Hoe maakt u uw gratis profiel aan?
Wilt u ook kosteloos uw bedrijf promoten op de werkportal voor de vastgoedsector? Stuur dan een mail naar vacatures@vastgoedjournaal.nl. Wij maken dan kosteloos uw account aan en mailen u uw persoonlijke inlogcode waarmee het profiel is aan te maken. Telefoon: 023-743 49 09 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022