Reales verkoopt 190 nieuwbouwwoningen in Alphen aan den Rijn aan beleggers

Reales verkoopt 190 woningen in project UPP Living te Alphen aan den Rijn, aan Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer en een groep private beleggers.

Onlangs heeft Reales de nieuwbouwontwikkeling te weten UPP Living in het centrum van Alphen aan den Rijn verkocht. De ontwikkeling betreft in totaal 190 woningen en 162 ondergrondse parkeerplaatsen.

Reales heeft als risicodragend ontwikkelaar het voormalige L’Oréal kantoor aan de Dr. AD Sacharovlaan 2 in Alphen aan den Rijn ontwikkeld tot een hoogwaardige woningbouwontwikkeling van 190 woningen, verdeeld over twee bouwdelen, en ondergrondse parkeervoorzieningen. De ontwikkeling bestaat uit een gebalanceerde mix van woningen in het sociale, middeldure en vrije sector huursegment.

Reales heeft aan Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer 127 woningen waarvan 123 vrije sector en 4 middeldure woningen verkocht, alsmede 125 parkeerplaatsen. Een groep van private beleggers heeft de overige 63 woningen en 37 parkeerplaatsen verworven. Dat programma ziet toe op 48 sociale- en 15 middeldure woningen.

De ontwikkeling kenmerkt zich door de hoge mate van kwaliteit waarbij in nauw overleg met gemeente en omwonende tot een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling tot stand is gekomen. De mix van sociale, middeldure en vrije sector woningen sluit naadloos aan op de huidige woningvraag en de bestaande woningvoorraad in Alphen aan den Rijn.

De benodigde omgevingsvergunning is reeds onherroepelijk en de start bouw staat gepland voor het einde van het jaar. Aannemer Ouwehand Bouw uit Katwijk is verantwoordelijk voor de realisatie van het project.

Reales is in deze transactie bijgestaan door Capital Value en VBC Notarissen.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021