Campus Offices is een kantoorconcept dat campussen van kantoren ontwikkelt en exploiteert in (binnen)stedelijke omgevingen. Groeisteden zijn een broedplaats voor nieuwe start-ups en scale-ups en een goede workspace maakt daar een groot deel van uit. Ook steeds meer corporates kiezen voor werk- en ontmoetingsplekken dicht bij de woonplaats van hun medewerkers. Dit faciliteert Campus Offices efficiënt, flexibel en duurzaam.

Met locaties in Capelle aan den IJssel, Rijswijk en Enschede is Campus Offices inmiddels doorgegroeid naar ruim 28.000 m2 kantooroppervlak. Op alle locaties worden er faciliteiten aangeboden die ‘normale’ kantoorruimtes niet hebben, zoals een game-room, sportschool, dakterras en jeu-de-boules-baan. Daarnaast is er in elk kantoor een groot sociaal hart waar de huurders kunnen lunchen, bij elkaar kunnen komen voor een praatje of gewoon eventjes tussen het werk door kunnen ontspannen. Ook worden de huurders van Campus Offices perfect ondersteund in hun werk door het grote aantal en verscheidenheid in vergaderruimtes. Voor elk soort kantoorhoudende organisatie, van klein tot groot, is er bij Campus Offices een geschikte ruimte.

Het kantoor als ontmoetingsplek
De werkplek is veranderd. De tijd dat je van ‘9 tot 5’ in een soort “typefabriek” aan het werk bent, is niet meer in lijn met de vereisten van hedendaagse organisaties. Wij geloven erin dat het kantoor steeds meer zal gaan functioneren als een plek om samen te komen, te overleggen met collega’s of klantenrelaties te onderhouden. Maar ook om andere dingen te doen dan werken, zoals bijvoorbeeld sporten, of ontspannen. Het kantoor is omgevormd van een werklocatie naar een dynamische, professionele omgeving waar je je fijn voelt. Deze trend is natuurlijk in een versnellingsstroom beland door het coronavirus, maar is al veel langer aan de orde. Tegenwoordig is het gebruikelijk om thuis te werken en naar kantoor te gaan als dat noodzakelijk is. Mensen willen echter ook weer naar kantoor vanwege het sociale aspect en onze locaties faciliteren dat optimaal. Onze locaties beiden ook alle benodigde faciliteiten om met klanten en relaties af te spreken. Bij Campus hanteren we bovendien geen lange huurcontracten. Het uitgangspunt is een flexibele huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een korte opzegtermijn. Campus Offices biedt dé flexibele kantooroplossing voor het hybride werken.

De zoektocht naar nieuwe locaties
Campus Offices wil een landelijke dekking van kantoorgebouwen in de groeisteden, zodat huurders ook op andere locaties kunnen werken als ze onderweg en in de buurt zijn. In dat kader is Campus constant op zoek naar nieuwe locaties om deze vervolgens te herontwikkelen tot een fijne werk- en verblijfslocatie. Vanwege de transformatie gaat de voorkeur uit naar gebouwen met leegstand. Geschikte locaties zijn circa 10.000 m2 groot en eventueel verspreid over meerdere gebouwen. In ieder geval dient er rondom het gebouw ruimte aanwezig te zijn, zodat het buitenterrein onderdeel kan uitmaken van de werkplek. 

Entweder
Campus Offices is een venture begonnen door venture builder Entweder en business founder Christiaan Huijg. Entweder is een venture builder die door middel van verschillende ventures een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de workspace.  

Meer informatie en contact
Meer informatie over Campus Offices is te vinden op de website: www.campusoffices.com. Contact is mogelijk via info@campusoffices.com en 085-7600935.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022