Dit is toekomstbestendige horeca en leisure voor gebieden en gebouwen

Bij (her)ontwikkeling van gebieden en gebouwen wordt horeca en leisure vaak ingezet om levendigheid te creëren. Maar door overaanbod draaien een flink aantal ondernemers nauwelijks een rendabele exploitatie. Met de coronacrisis wordt dit bewezen. Nú is het moment om zorgvuldig te kijken naar de realisatie van nieuwe horeca.

Daarbij is een goede balans tussen het horeca en leisure aanbod, dat aansluit op de behoefte van de beoogde doelgroepen, essentieel. First Mate ontwikkelt doelgroepgerichte horeca- en leisureconcepten op basis van onderzoek en data. Zij nemen beleggers, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders mee in de marktsituatie, de komende uitdagingen en de aanpak om toekomstbestendige horeca te ontwikkelen en de juiste exploitanten te vinden. Een voorbeeld van een nieuw binnenstedelijk gebied waar Firstmate haar steentje aan heeft bijgedragen is het Holenkwartier, een voormalig Philipsterrein, in Hoorn.

Webinar
Tijdens het gratis webinar 'Hoe ontwikkel je toekomstbestendige horeca en leisure voor gebieden en gebouwen?' op donderdag 11 juni praten Daniëlle Leeman en Michiel van Noort van FirstMate u in een uurtje bij over diverse onderwerpen om u te helpen om de beste keuzes te maken voor nu én de toekomst.

Alle informatie over het webinar en hoe u zich hiervoor gratis kunt inschrijven vindt u hier.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021