'Weerterland is een groeibriljant in vastgoed'

Dolf Geleijns, directeur van Saelmans Bedrijfsmakelaardij in Weert, in gesprek met VJ. Weert en Nederweert, door Geleijns Weerterland genoemd, hebben in de afgelopen jaren krachtig ingezet op groei van de maakindustrie en beginnen daar nu de vruchten van de plukken. “Er is hier een enorme groeipotentie.”

Behalve Dolf Geleijns zijn het de medewerkers Guido Berntsen en Joost Gieben die zich binnen Saelmans Makelaardij met bedrijfsmatig vastgoed bezighouden. “Ons werkterrein”, trapt Geleijns het gesprek af, “is wat ik noem Weerterland, Midden-Limburg. Dus dat is aan de ene zijde van de A2 Weert en aan de andere zijde Nederweert. Het gebied ligt centraal in de economische driehoek Eindhoven,  Leuven,  Aken (ELAt). Tevens vormt het niet alleen de poort naar Limburg maar ook de poort naar Brabant.”

Verder lezen? Klik hier voor het gehele interview met Saelmans Bedrijfsmakelaardij. Dit interview is onderdeel van de Special 'Vastgoedadviseurs over hun stad' en de meer dan twintig interviews zijn hier terug te lezen



Reacties


Laatste nieuws