Fabrikant laadstations naar voormalig hoofdkantoor OVG

EVBox, fabrikant van laadstations voor elektrische auto's, breidt uit naar Las Palmas in Rotterdam, een ontwikkeling van EDGE, destijds OVG Real Estate. Het bedrijf dat ook is gevestigd in EDGE Olympic in Amsterdam, gaat in Rotterdam 1.232 m2 aanhuren.

“Rotterdam is een geweldige stad met een goede werkattitude en daarom ideaal voor EVBox om een extra kantoor binnen Nederland te openen. Wij geloven dat Las Palmas ons de juiste setting biedt om talent, ook in de toekomst, aan te kunnen trekken en te huisvesten”, vertelt Kristof Vereenooghe, CEO van EVBox. 
 
Tijdens de herontwikkeling is Las Palmas, oorspronkelijk het werkplaatsgebouw van de Holland-Amerika lijn, getransformeerd tot een zeer gewilde werkplek in Rotterdam. Met een ontwerp van Benthem Crouwel Architects slaagde EDGE erin de ruimte van Las Palmas bijna te verdubbelen, tot 22,269 m2 kantoorruimte.  

AKD heeft EDGE juridisch geadviseerd in deze transactie. Parc Makelaars en CBRE waren verantwoordelijk voor de verhuur van de kantoorruimte in Las Palmas.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedbeleggingen