Nu op New Business Radio: hoe technologie de vastgoedwereld verandert

Nu op New Business Radio: presentator Luke Liplijn praat met Wouter Truffino van Holland Contech & Proptech (foto hieronder) over hoe technologie de vastgoedwereld verandert. Het programma is HIER te beluisteren.

Het gesprek vindt plaats in 'Data Studio’, sinds 31 januari dit jaar de nieuwe maandelijkse talkshow op New Business Radio over data, tech en innovatie.

Elke laatste donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur praat Liplijn met data-scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt. Zo direct dus met Wouter Truffino van Holland Contech & Proptech.

Liplijn: "Data Studio scheidt de zin van de onzin en maakt helder hoe ondernemingen dataoplossingen implementeren en hiermee concreet hun ROI kunnen verhogen. Het programma geeft antwoord op de vragen: hoe haal je als ondernemer meer uit data? En wat kan het doen voor omzetgroei en klantenbinding?"

Presentator Luke Liplijn is tevens oprichter & CEO van Matrixian Group (foto). Hij is expert op het gebied van data-driven business en heeft meerdere succesvolle ondernemingen op zijn naam staan.

Elke laatste donderdag van de maand
Data Studio is elke laatste donderdag van de maand, tussen 10:00 en 11:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast (o.a. via Itunes en Spotify).

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021