Er waait een frisse wind bij de Belgische vastgoedbelegger Whitewood. Na het samengaan met AllFixed Property is er gekozen voor een nieuwe zwart/witte huisstijl. Met deze nieuwe look wil Whitewood innovatie en een progressieve houding uitstralen. Helder en klassiek met een moderne twist, dat is hoe Whitewood gezien wil worden.

Frédéric van der Planken, CEO en oprichter van Whitewood: “Wij willen een lokale partner zijn in vastgoed- en asset management. Onze voornaamste doelen zijn het samenbrengen van huurder en belegger, het verlagen van het investeringsrisico en het vergroten van het dagelijkse comfort van de huurder. Door het renoveren van bestaande gebouwen en hiervoor geschikte huurders te vinden, krijgen bedrijven de kans zich volledig te ontplooien in geschikte kantoren die voldoen aan de hedendaagse eisen.”

Maar er is meer
Whitewood gaat verder dan enkel het beheren van gebouwen en assets. Renovatie, het verzorgen van de inrichting, administratieve taken uitvoeren en het uitbouwen van conciërge services behoren ook tot hun diensten. “Ontzorgen is ons toverwoord”, zegt Van der Planken.

“Onze kracht zit in ons gevarieerde team. Het zijn stuk voor stuk experts binnen hun eigen vakgebied. Van ingenieurs tot architecten, customer service tot beheer. Er is bij Whitewood altijd iemand beschikbaar om een bepaald probleem op te lossen“, aldus Van der Planken.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022