Nieuw congres online: Dag van het Vastgoedbeleggen 2019

De prijzen van bestaande woningen en kantoren stijgen maar door. Zijn we al aan de top? Kun je bij het huidige prijsniveau nog beleggen om een redelijk rendement te maken? Zijn de soms exorbitante aankoopprijzen van te transformeren gebouwen nog terug te verdienen? Of zakt de markt over een tijdje weer in en blijkt dit een gekte te zijn? Sommigen voorspellen een afkoeling van de woningmarkt na 2020 – krijgen zij gelijk?

In Amsterdam exploderen woningen- en kantorenprijzen. Is het daarom verstandig om uit te wijken naar Den Haag, naar Rotterdam, naar hun randgemeenten of juist naar de provincies? Wat zijn de nieuwe markten voor kantorenconcepten? Maak je een beter rendement op winkelbeleggingen bijvoorbeeld in Utrecht dan in de hoofdstad, omdat de gemeente er soepeler meewerkt? Welke nieuwe retail- en horecaformules duiken op en welke nieuwe doelgroepen boren ze aan?  Hoe om te gaan met de krimp van winkelgebieden? Worden nieuwbouwwoningen overal steeds kleiner, of valt dat mee? Wat gebeurt er met de grondprijzen? Hoe gaan de rente en de inflatie zich ontwikkelen, nu de ECB stopt met zijn opkoopprogramma? Klaas Knot van DNB verwachtte in oktober dat stijgingen van de huizenprijzen de komende tijd zullen afvlakken, maar voorlopig nog niet tot stilstand komen. Ziet de markt dat ook zo?

In drie blokken worden vooraanstaande beleggers hierover aan de tand gevoeld door de middagvoorzitter. U kunt zelf ook alle vragen stellen die u altijd al had willen stellen. Ontmoet op deze Dag van het Vastgoedbeleggen (24 januari 2019) tevens tal van kopers en verkopers van vastgoedobjecten.

Doelgroep: Vastgoedbeleggers, vastgoedfinanciers, woningcorporaties, ontwikkelaars/bouwers, overheden, adviseurs.

Klik hier voor het volledige programma en/of om u aan te melden.

Foto: Created by Freepik.
 



Reacties


Laatste nieuws