'Steengoede' podcast lanceert tweede aflevering

Nadat in maart werd gestart met de eerste vastgoedpodcast, is nu alweer de tweede aflevering te beluisteren van 'Steen De Vastgoed Podcast'. Welke gasten schuiven deze keer aan?

De tweemaandelijkse podcast is een iniatief van Mattijs Kaak, Frank Spraakman en verslaggever Seán Walsh. Via 'Steen De Vastgoed Podcast' willen zij vastgoednieuws op een andere manier aan de man brengen.

Inspiratie en ontspanning
VJ sprak al eerder met Kaak over het idee achter de podcast. "Het is mij opgevallen dat steeds meer mensen luisteren naar podcasts om zo inspiratie op te doen en te ontspannen. Vooral de jongere generatie is hier mee bezig. Maar voor de Nederlandse vastgoedsector was er nog geen vakinhoudelijke podcast, dus wij zijn in dit gat gesprongen," aldus Kaak. 

Meer weten over de eerste aflevering en het idee achter 'Steen De Vastgoed Podcast'? Klik hier om het artikel terug te lezen en de aflevering terug te luisteren. 

Woningmarkt, schoonheid en Amsteltower
Wat kan je in de tweede aflevering verwachten? Alexander Buijs en Robbert Arkenbout van CBRE zoomen in op de Nederlandse woningmarkt.

In het terugkerende segment 'De Steen' geeft Bas van Veggel van Timeless Investments de baksteen door aan Roberto Meyer. Meyer doet in de tweede aflevering een persoonlijk boekje open over zijn gevoel van schoonheid en zijn rock-'n-roll imago.

Tot slot bezoeken we met Rotterdamse architect en ontwikkelaar Nanne de Ru van Powerhouse Company en RED Company de in aanbouw zijnde Amsteltower te Amsterdam.

Deze tweede editie wordt mede mogelijk gemaakt door Timeless Investments evenals Ditt Officemakers.

De tweede aflevering beluisteren? Klik hier: https://www.ditt.nl/podcast/

Reacties