'Vastgoedfinanciering zonder tussenkomst van de bank is mogelijk'

Steeds meer vastgoedondernemers hebben moeite hun financiering via de bank te regelen. Wat voor opties zijn er buiten de bank om? Op de Dag van de Vastgoedfinanciering op 22 maart vertelt Mogelijk Vastgoedfinancieringen alles over bankvrij vastgoed financieren tijdens een pre-lunchsessie. 

"Wij hebben regelmatig gesprekken met vastgoedondernemers die moeite hebben om verder te groeien omdat ze de financiering bancair niet geregeld krijgen. Wij bieden een nieuw financieringsconcept: bankvrij vastgoed financieren waarbij we vermogenden samenbrengen met ondernemers,’" legt oprichter en partner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen Maarten Rövekamp uit. Hij is een van de sprekers tijdens de Dag van de Vastgoedfinancieringen op 22 maart.

Maarten Rövekamp geeft een eigentijdse kijk op vastgoedfinanciering. "Het unieke van ons concept is dat de markt de markt financiert zonder tussenkomst van de bank. Inmiddels hebben we al bijna €35 miljoen aan financieringen weten te realiseren sinds onze oprichting in 2016. We voorzien duidelijk in een behoefte. Dat komt denk ik omdat het voor veel ondernemers toch lastig is om snel en eenvoudig hun financiering te regelen. Wij snappen dat ondernemers snel willen schakelen. Bovendien is bij ons is het onderpand belangrijker dan de jaarrekening en is het mogelijk om boetevrij af te lossen."

Nieuwe financieringsmogelijkheid zakelijk onroerend goed
Bent u ondernemer en zoekt u mogelijkheden om de financiering van uw zakelijk onroerend goed (denk aan beleggingsobjecten, recreatiewoningen, winkelpanden, bedrijfsmatig onroerend goed) rond te krijgen? Kom dan naar de pre-lunchsessie op de Dag van de Vastgoedfinancieringen op 22 maart en luister naar het verhaal van Mogelijk over bankvrij vastgoed financieren. Deze pre-lunchsessie begint om 11.15 uur.

Inhoud pre-lunch themasessie met Maarten Rövekamp van Mogelijk: 

  • De werking van bankvrij vastgoedfinancieringen
  • Hoe u boetevrije uw financiering kunt aflossen
  • Waarom het onderpand belangrijker is dan uw jaarrekening

Datum: 22 maart

Tijd: 11.15 uur

Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, Amsterdam

Wilt u meer informatie of gelijk aanmelden? Klik hier. 

Beeldmateriaal: Freepik

Reacties